0

Magasinet VESTKYSTEN 03.23

(MAG 0323)

Musik- og Kulturhuset i Nørre Nissum samler kræfter og toner kræfter og toner på tværs af generationer og byder sig til for hele sin egn...

48,00 kr.

Detaljer om produktet

Magasinet VESTKYSTEN nr. 3 september 2023

Følgende artikler er i dette magasin:

  • Bygningsværk i forandring
  • Forfriskende nyt på Mathilde Kaj i Lemvig
  • En oplevelse af nærhed
  • Med øllet om omdrejningspunkt
  • Jeppe skaber nye løsninger i den grønne omstilling
  • Formand, fyrmoster og frivilligheden
  • En musefamilie flyttede ind

Efterårsnummeret af Magasinet VESTKYSETN 2023 er netop kommet ud til turisttræfpunkter langs nordvestkysten.

Musik- og Kulturhuset i Nørre Nissum samler kræfter og toner kræfter og toner på tværs af generationer og byder sig til for hele sin egn.

På Mathildes Kaj er der kommet et nyt og spændende spisested - Brokmans - som har et spændende menukort. Vores journalist har været forbi, og det er en klar anbefaling at slå den vej omkring.

Du kan møde bosætningskonsulent Sara Stubkjær Pedersen, som har fundet ro og fællesskab om sit eget familieliv på landt i Lemvig Kommune. Nu har hun til opgave at åbne vejen for flere.

Vi har besøgt Jens Grøn, som driver Nørre Nissum Håndbryg. Siden 2014 har han forfulgt drømmen og kan nu med stolthed titulere sig brygmester.

Hos Skovgaard Energy i Lemvig er deres yngste medarbejder, Jeppe Østerbæk Sørensen, med til at forme fremtidens energiløsninger.

Formand, fyrmoster og frivilligheden - Bovbjerg Fyr ligger smukt opå kanten mellem den fede agerjord og den karrige sandjord med en enestående udsigt over det store Vesterhav. Frivilligheden er væsentlig for det spændende liv, der skabes på fyret.

Vores trofaste journalist og fotograf har haft besøg af en musefamilie. Det vakte deres nysgerrighed, og udover at Mikkel Jézéquel har taget flotte billeder, så er Kamilla Husted Bendtsen dykket ned i musehullet for at blive klogere på markmusen.

Læs Magasinet VESTKYSTEN nr. 3 september 2023

'