0

Magasinet VESTKYSTEN 02.23

(MAG 02 23)

Kiro-huset har fået ny adresse, og de større fysiske rammer fremmer fagligt fællesskab og vækst i det nye hus på havnen i Lemvig...

48,00 kr.

Detaljer om produktet

Magasinet VESTKYSTEN nr. 2 juni 2023

Følgende artikler er i dette magasin:

  • Tryk på hos kiropraktoren
  • Den grønne udvikling skal ske lokalt
  • Alt hvad vi laver er jo en succes
  • Der er noget ved delfiner
  • Fra kornlager til sportsplads
  • Skovens trommeslager
  • Den grønne omstilling skal give tilbage lokalt

Sommernummeret af Magasinet VESTKYSTEN er netop kommet ud til turisttræfpunkter i det vestjyske område, og der er fine artikler om store og små virksomheder samt turistaktører i området.

Der er bl.a. kommet et par padel centre, hvor den ene er omdannet fra en lagerhal til et sportsområde med meget andet end padel.

Kiro-huset har fået ny adresse, og de større fysiske rammer fremmer fagligt fællesskab og vækst i det nye hus på havnen i Lemvig.

I det mere tyndtbefolkede område omkring Vandborg-Ferring er der blevet etableret et fælleshus, som tilbyder kultur i alle afskygninger - og som bestemet er et besøg værd.

Et besøg værd er også JyllandsAkvariet, som tilbyder spændende safarier i store dele af vores område, men mest på havet. Denne gang er det en mere personlig beretning om den helt fantastiske oplevelse det er, at være helt tæt på delfiner.

Hos Skovgaard Energy tager de fat på den grønne revolution, som sker på energi-området i disse år. De arbejder for, at grønne løsninger skal ske lokalt, så den kommer nordvestjyderne til gode.

Logisk nok er der også stort fokus på den grønne omstilling i Lemvig Kommune, som også satser lokalt, når de som kommune arbejder mod at blive et grønt kraftværk. Det fortæller kommunaldirektør Søren Søndergaard Kjær meget mere om.

Læs Magasinet VESTKYSTEN nr. 2 juni 2023

'