0

Magasinet VESTKYSTEN 01.24

(MAG 01 24)

Første Designa Køkkenforretning i Lemvig, der åbnede i september 2022. Siden fulgte ejerskab...

48,00 kr.

Detaljer om produktet

Magasinet VESTKYSTEN nr. 1 september 2024

Følgende artikler er i dette magasin:

  • Tre forretninger på to år
  • Døren til kirkens mangfoldige liv
  • Ny filmoplevelse i den gamle biograf
  • En roman ude på hjemmebane
  • En fræk lille fyr

Forårsnummeret af Magasinet VESTKYSTEN 2024 er netop leveret til turisttræfpunkter langs nordvestkysten.

Første historie er om den første Designa Køkkenforretning i Lemvig, der åbnede i september 2022. Siden fulgte ejerskab af forretningerne i både Herning og Thisted. Lokalt makkerpar har fået fabelagtig start på erhvervseventyret i køkkenbranchen.

I år er der menighedsrådsvalg, og som menighedsrådsmedlem får man adgang til mange forskellige opgaver, der kan være givende – også på det personlige plan. Tre medlemmer af Tangsø Menighedsråd deler deres erfaringer

Biohuset Lemvig er én af Danmarks ældste biografer. I år kunne det gamle "filmteater" endelig slå dørene op til en splinterny biografsal efter en større renovering.

Tavshedskultur er det centrale tema for forfatter Kim Blæsbjerg i ’De bedste familier’. Hvordan taler man om det, når forfatteren møder læsere, hvis liv og egn lægger grund for fortællingen om tung forurening, velstandsforbedringer og dybe følelsers mangel på ord.

Gærdesmutten er Danmarks næstmindste fugl, men den knokler som en stor okse. Fuglen bygger mange reder, har flere "koner" og får flere kuld unger på bare én sæson.

Læs Magasinet VESTKYSTEN nr. 1 marts 2024

'