Om os


Giv et stykke af Vestjylland

[Wældi]  [Tåi]  [Tae’fesk]  [Wejsterhaw]  [Tøws]  [Dwask]  [Skrum'le]

Langerhuse.dk er en webshop med salg af plakater, kort, tøj og magasiner.

Dialektplakaterne blev oprindeligt designet til Dialektfestival i Harboøre, og de endte med at blive så populære, at der blev skabt et grundlag for opstart af en webshop under brandet Langerhuse.

De populære dialæjd-plakater sælges ikke blot med standardudtryk, men på vores webshop kan du tilpasse DIN plakat og få præcist den størrelse, farve og det udtryk, du ønsker.

Ud over plakaterne findes en lang række kort og telegrammer til alle tænkelige og utænkelige lejligheder; [Klåns] i form af T-shirts og caps med dialektord påtrykt.

I den lille vestjyske by Langerhuse ligger kommunikationsbureauet COMPLOT, som står bag de lokale dialæjd-plakater og det nye brand Langerhuse.

Under vores firma COMPLOT udgiver vi Magasinet VESTKYSTEN, som kan købes som abonnement eller i løssalg.
COMPLOT

COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.

Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

WEBSHOP

COMPLOTs webshop tilbyder Kort & Telegrammer, Postkort og Plakater.

Varerne med et snit af Vestjylland med motiver som bl.a. fiskerbåde og redningskranse med relation til fiskeri og havn. Dialektkort - eller plakater med vestjyske ord til fødsel, dåb, konfirmation, bryllup, bryllupsdage.

LANGERHUSE.DK   |   Langerhusevej 46, DK-7673 Harboøre   |   + 45 9690 9900   |  complot@complot.dk
0