Abonnement

Magasinet VESTKYSTEN fortæller alle, der elsker vestkysten, om de gode historier og de positive oplevelser som denne vejrbidte, særegne del af Danmark byder på: Stranden, skoven, maden, menneskene, kunsten, virkelysten og livet som sådan. Og meget mere i den friske havluft.

Magasinet VESTKYSTEN startede oprindeligt som Magasinet Lemvig, men ændrede i 2015 navne til Magasinet VESTKYSTEN, fordi bladet nu udkommer langs stort set hele vestkysten fra Hvide Sande i syd over Thorsminde og Thyborøn til Hanstholm i nord.

Bor du udenfor udgivelsesområdet, kan du bestille abonnement på Magasinet VESTKYSTEN. Ligeledes har du mulighed for at købe tidligere udgaver, hvis der du mangler et nummer, eller er specielt interesseret i en artikel.

Magasinet VESTKYSTEN udkommer i 2018:
20. marts, 19. juni, 18. september og 20. november.

Magasinet VESTKYSTEN - Abonnement
Størrelser på lager:
Alle numre, 2018
COMPLOT

COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.

Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

WEBSHOP

COMPLOTs webshop tilbyder Kort & Telegrammer, Postkort og Plakater.

Varerne med et snit af Vestjylland med motiver som bl.a. fiskerbåde og redningskranse med relation til fiskeri og havn. Dialektkort - eller plakater med vestjyske ord til fødsel, dåb, konfirmation, bryllup, bryllupsdage.

LANGERHUSE.DK   |   Langerhusevej 46, DK-7673 Harboøre   |   + 45 9690 9900   |  complot@complot.dk
0